Kystlab-PreBIO AS tilbyr kurs i næringsmiddelhygiene for offshorepersonell

Kurset retter seg inn mot offshoresykepleiere og annet personell som har ledende eller oppfølgende rolle for næringsmiddelsikkerhet og hygiene.      

 

Om oss                                                          

  • Kystlab-PreBIO AS er et selskap som utfører laboratorieanalyser, samt tilbyr kurs og rådgivningstjenester innen næringsmiddelsikkerhet og hygiene.
  • Vi har lang erfaring med å utføre renholds- og hygienerevisjoner, revisjoner etter trygg mat standarder og opplæring innen hygiene og HACCP.
  • Siden 2011 har vi arrangert hygienekurs tilpasset offshorepersonell (forpleiningssjefer, sykepleiere og kokker).

Gjennomføring

  • Kursene kan arrangeres bedriftsinternt og tidspunkt tilpasses turnuser o.l.. Varighet på kursene er i utgangspunktet 2 dager, men dette kan justeres.
  • Innhold i kursene er praktiske og retter seg spesifikt inn mot næringsmiddelsikkerheten offshore.
  • Alle kurs avsluttes med en MPC (multiple choice) test. Om ønskelig kan testen legges opp som eksamen.

Kursinnhold

  • Generell mikrobiologi.
  • Næringsmiddelbårne sykdommer.
  • Beredskap og tiltak ved utbrudd.
  • Personlig hygiene.
  • Prinsipper for trygg mat.
  • Bestemmelser, internkontroll og HACCP.
  • Prøvetaking.
  • Hygieneinspeksjoner – Hva skal vi se etter?
  • Gruppeoppgaver rettet mot praktiske problemstillinger.

Kontaktinformasjon                                                                           

Svein G Drabløs – Fagansvarlig rådgiver Trygg Mat                                              

Tlf: 92 47 90 92 –  sgd@kystlabprebio.no     

                                                     

Ring oss på 712 50 500 eller legg igjen navn og telefonnummer eller e-post, og vi kontakter deg!
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden