Mattilsynet: Ikke god nok kontroll med Listeria monocytogenes

Mattilsynet har undersøkt virksomheter som produserer mat som er ferdig til servering. Undersøkelsen viser at flere av produsentene ikke har god nok kontroll på Listeria

Mat som er ferdig til servering, eller såkalt spiseklar mat, blir mer og mer vanligI Mattilsynets undersøkelse er institusjonskjøkken som serverer mat til sårbare grupper spesielt trukket frem. Les mer om undersøkelsen på Mattilsynet sin side.

Kystlab AS utfører og er akkreditert for analysen Listeria mono. etter metoden NordVal no.022. Denne metoden er godkjent som alternativ metode til referansemetoden i Næringsmiddelhygieneforskriften.

Ta kontakt med en av Kystlab sine avdelinger her for et tilbud.

Ring oss på 712 50 500 eller legg igjen navn og telefonnummer eller e-post, og vi kontakter deg!
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden