Spennende Masteroppgave

Mastergradstudent Andreas Riborg skal i høst utføre sin masteroppgave ved vår avdeling i Dragsund. Han skal se nærmere på Listeria monocytogenes i fiskeindustrien.

Riborg har tilbragt studietiden ved Universitetet for Miljø- og Biovitenskap (UMB) på Ås, mens oppgaven er et samarbeidsprosjekt mellom UMB og Høyskolen i Ålesund - samt Kystlab og aktører i fiskeindustrien.

"Det er både unikt og svært spennende å kunne gjennomføre min masteroppgave utenfor min egen stuedør på denne måten" sier han, som har vært etablert med kone og barn i Herøy kommune de siste årene.

Daglig leder i Kystlab, Svein Erik Haugmo er spent på hvike resultater Riborg kommer med utover høsten og sier følgende om prosjektet: "Andreas har valgt et meget interessant tema. Listeria er fortsatt like høyaktuelt nå som det har vært de siste årene, og lykkes han med det han prøver å finne ut av, vil det kunne gi aktører som Kystlab et unikt verktøy å tilby fiskeindustrimarkedet i fremtiden!" Utover dette vil ikke Haugmo røpe ytterligere om innholdet i oppgaven, men lover mer om saken når vi nærmer oss jul.

Ring oss på 712 50 500 eller legg igjen navn og telefonnummer eller e-post, og vi kontakter deg!
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden