Mattilsynets Listeriakampanje

Mattilsynet skal i år besøke 500 virksomheter for å undersøke hvordan disse har kontroll med bakterien Listeria i spiseklar mat.

Kampanjen som vil pågå i perioden 15. februar - 30. september, vil blant annet sette fokus på virksomhetenes;  

- bruk av internkontroll for å ha styring med aktuelle farer.                                                                       

- analyser og vurdering av vekstutvikling i produktets holdbarhetstid. 

- gjennomføring av prøvetaking for å dokumentere kontroll med Listeria i sin produksjon.

Kystlab AS vil være behjelpelig med oppsett og gjennomføring av prøveuttaksplan, holdbarhetsanalyser og vurderinger, samt etablere gode styringssystem for matsikkerhet.

Ta kontakt med laboratoriene eller en av våre rådgivere. 

Les mer om Mattilsynets tilsynskampanje her: http://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/smitte_fra_mat_og_drikke/bakterier_i_mat_og_drikke/listeria/listeria_i_spiseklar_mat__er_virksomhetenes_kontroll_god_nok.8385

 

 

Ring oss på 712 50 500 eller legg igjen navn og telefonnummer eller e-post, og vi kontakter deg!
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden