Velkommen til Kystlab Moldes nye lokaler

Vi i Kystlab gleder oss til å ønske dere velkommen til våre nye lokaler. 10. september flytter vi inn i Eikremsvingen 4.

Her blir det lett adkomst direkte via heis til i 2. etg. Prøver analyseres som vanlig fra denne dagen, og tas altså imot i våre nye lokaler (Eikremsvingen 4). Prøver som leveres mellom onsdag 5.9 og fredag 7.9 skal leveres i Eikremsvingen 1 og blir enten konservert og analysert fra 10. september i ny lab, eller sendt til et av våre andre laboratorier for analyse omgående.

Vi kommer til å invitere kunder og samarbeidspartnere til åpen dag på et senere tidspunkt. Har du spørsmål vedr flyttingen? Ring oss på 92 47 95 92.

Relaterte artikler:

35 deltakere sultne på kunnskap og sushi møtte oss på vakre Jugendstilsenteret i Ålesund. Anledningen var årets Sjømatseminar under Matfestivalen arrangert av oss i Kystlab. Viktige stikkord: Kultur - Kunnskap - Kulinari

Et program med stor bredde og dyktige foredragsholdere medførte et vellykket seminar.

Foredragene ligger vedlagt til deg nederst på denne siden.

Les mer

Til høsten skal splitter nye lokaler stå klare i Molde. De ansatte flytter da fra Eikremsvingen 1 til Eikremsvingen 4. Slik blir bygget seende ut til høsten, og vi flytter inn i 2. etasje.

Les mer

I vår har det vært et ekstra fokus på holdbarhetsanalyser fra våre kunder i sjømatnæringa. En av disse er Vikenco AS, som har gjennomført en omfattende kartlegging. Line Skov Pettersen er kvalitetsleder ved Vikenco og gir Kystlab rosende omtale i forbindelse med prosjektet. Hun mener det er positivt at hun kan finne denne kompetansen i nærmiljøet.

Les mer
Ring oss på 712 50 500 eller legg igjen navn og telefonnummer eller e-post, og vi kontakter deg!
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden