Sjømatseminaret serverte viktig kompetanse

35 deltakere sultne på kunnskap og sushi møtte oss på vakre Jugendstilsenteret i Ålesund. Anledningen var årets Sjømatseminar under Matfestivalen arrangert av oss i Kystlab. Viktige stikkord: Kultur - Kunnskap - Kulinari

Et program med stor bredde og dyktige foredragsholdere medførte et vellykket seminar.

Foredragene ligger vedlagt til deg nederst på denne siden.

Bilder og inntrykk fra dagen:

Jonathan.jpg

Sushikokk og Kystlabvenn Joathan Romano innledet dagen før han startet forberedelser til dagens Sushi-lunch.

Strøm.jpg

Fredrik Gjersøe fra Cod Farmers presenterer suksessen Strøm Torsk.

Mattilsynet.jpg

Aud Skrudlands innlegg omhandlet bl.a. eksportkrav for norsk sjømat til Russland, så var det lunch:

Lunch.jpg

Østli2.jpg

"Jeg skal fortelle om noe jeg egentlig ikke helt skjønner helt" innledet en Jens Østli fra Nofima med, når han foredro om holdbarhet i fisk. Tidligere hadde hans kollega Audun Iversen bidratt med markedsbetraktninger om Sushi.

Gussia°s.jpg

Flere egne ressurser har også bidratt. På bildet er Anne Kristin Gussiås i gang med å fortelle om våre holdbarhetsforsøk. Tidligere holdt Grunde Heggland et foredrag om stress og fiskevelferd.

Icefresh.jpg

"Vi skal gjøre sjømat av høy kvalitet tilgjengelig hvor som helst - hver dag" er Johan Fredrik Dahle og Icefresh sin visjon når de lanserer fryst fisk på en helt ny måte.

Sushikurs

Lunchen ga mersmak, så rett etter kurset deltok vi på Jonathans Sushi-kurs sammen med noen av kursdeltakerne!

Sushikurs.jpg

Jonathan er godt fornøyd med egen filetering!

 

Sushikurs2.jpg

Og de ansatte fra Kystlab følger nøye med.

Ring oss på 712 50 500 eller legg igjen navn og telefonnummer eller e-post, og vi kontakter deg!
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden